Αν ρωτήσουμε οποιονδήποτε ξένο ποια είναι τα 2 πράγματα που του έρχονται αμέσως στο μυαλό, όταν σκέφτεται την Ελλάδα, τότε σίγουρα θα απαντήσει: «η θάλασσα και ο ήλιος». Πράγματι, είμαστε μία χώρα ευλογημένη, που έχει σε αφθονία και τα 2 αυτά στοιχεία και, απ’ ότι φαίνεται, τον ήλιο τον αξιοποιούμε για τη παραγωγή ενέργειας. Πώς; Ο ηλιακός θερμοσίφωνας είναι η απάντηση!

Ο ηλιακός θερμοσίφωνας αποτελεί ένα ηλιοθερμικό σύστημα παραγωγής ζεστού νερού χρήσης και απαντάται κυρίως σε χώρες που έχουν σε μεγάλο ποσοστό ηλιοφάνεια, όπως ακριβώς και η Ελλάδα. Η πραγματικότητα είναι πως σπάνια θα δει κάποιος μία ταράτσα που να μην έχει θερμοσίφωνα και σε αυτό συμβάλλει και ο μεγάλος αριθμός κατασκευαστών που παρέχουν αυτή τη λύση.

Ηγέτης σε αυτό το χώρο, με μακρόχρονη ιστορία, είναι η εταιρία μας και είναι αρκετοί οι λόγοι που ο κόσμος λαμβάνει υπ’ όψιν και μας έχουν φέρει στη 1η θέση προτίμησης στο χώρο του ηλιακού θερμοσίφωνα, λόγοι που θέλουμε να τους μοιραστούμε μαζί σας:

Ηλιακός θερμοσίφωνας Nobel: Νο.1 επιλογή

Αυτοί είναι 6 βασικοί λόγοι για τους οποίους ο ηλιακός θερμοσίφωνας Nobel αποτελεί την Νο.1 επιλογή στη συνείδηση του κόσμου, όταν καλείται να επενδύσει σε ένα ηλιοθερμικό σύστημα παραγωγής ζεστού νερού.

Στη περίπτωση που και εσείς ενδιαφέρεστε για μία τέτοια επένδυση, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας και να διαπιστώσετε και εσείς από πρώτο χέρι τη ποιότητα και απόδοση που προσφέρει ένας ηλιακός θερμοσίφωνας Nobel.

Μέχρι τότε, ας συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε τον ήλιο και τις ευεργετικές του ιδιότητες, καθώς έχουμε την ευλογία και τύχη να ζούμε σε μία χώρα που η παρουσία του είναι ιδιαίτερα πλούσια.

1. Ισχυρή παρουσία στην ελληνική και διεθνή αγορά

Η εταιρία μας μόνο ως νέα δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί στην αγορά της ηλιακής ενέργειας, καθώς μετρά αισίως πάνω από 40 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική αγορά.

Δεν σταματάμε όμως εδώ. Λόγω της ιστορίας και της επιτυχίας των προϊόντων μας, πλέον έχουμε παρουσία και στη διεθνή αγορά. Τη δεδομένη χρονική στιγμή, η εταιρία εξάγει τα προϊόντα της σε όλες τις ηπείρους, σε περισσότερες από 30 χώρες!

2. Μεγάλη ειδίκευση

Τόσο η ηλιακή ενέργεια όσο και το μέσον για τη δημιουργία της, ο ηλεκτρικός θερμοσίφωνας, είναι βαθιά εντυπωμένα στο DNA της Nobel. Με τη τεχνογνωσία που έχουμε αναπτύξει μέσα από την εμπειρία όλων αυτών των ετών, θεωρούμαστε οι πλέον ειδικοί στα θερμικά συστήματα ηλιακής ενέργειας και ηλεκτρικών θερμοσιφώνων.

Ως γνωστόν, μία εταιρία είναι ένας ζωντανός οργανισμός και στηρίζεται στους ανθρώπους της. Γι’ αυτό και είμαστε υπερήφανοι για το ανθρώπινο δυναμικό μας, καθώς διαθέτουμε μία απόλυτα εξειδικευμένη ομάδα μηχανικών με την απαραίτητη τεχνογνωσία και εμπειρία στο αντικείμενό τους.

3. Ποικιλία προϊόντων

Κάθε σπίτι ή επιχείρηση έχει τις δικές του ανάγκες και απαιτήσεις. Με αυτό το σκεπτικό, έχουμε καταφέρει να προσφέρουμε μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων που σίγουρα θα ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας.

Όποια λύση και αν επιλέξετε, είτε για οικιακή είτε για επαγγελματική χρήση (ξενοδοχεία, νοσοκομεία, σχολεία) ένα είναι δεδομένο: θα έχετε στη κατοχή σας έναν ηλιακό θερμοσίφωνα υψηλής αισθητικής και απόδοσης!

4. Υψηλή ποιότητα

Στη Nobel δεν κάνουμε εκπτώσεις στη ποιότητα των προϊόντων μας και γι’ αυτό το λόγο διενεργούμε μετρήσεις και πιστοποιούμε τα προϊόντα μας όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε εργαστήρια του εξωτερικού.

Επιπλέον, διασφαλίζουμε την άριστη ποιότητα, καθώς υπάρχουν πολλά στάδια ελέγχου κατά τη διάρκεια των διαφόρων σταδίων παραγωγής. Και επειδή ένας σωστός και ποιοτικός ηλιακός θερμοσίφωνας δεν είναι απλή υπόθεση, επενδύουμε σημαντικά στην απόκτηση πιστοποιήσεων βάσει ευρωπαϊκών και διεθνών προδιαγραφών και προτύπων.

Όλα αυτά γίνονται με αρκετό κόστος για την εταιρία μας, αλλά είναι ο μόνος τρόπος να διασφαλίσουμε ότι θα έχετε στη κατοχή σας έναν ηλιακό θερμοσίφωνα ποιοτικό, με υψηλή απόδοση και ικανό να εξυπηρετήσει τις ανάγκες σας για πολλά χρόνια.

5. Εγκαταστάσεις

Στη προσπάθειά μας να σας προσφέρουμε προϊόντα υψηλής αισθητικής, ποιότητας και απόδοσης, η μεγάλη επένδυση στις εγκαταστάσεις μας υπήρξε μονόδρομος. Τα προϊόντα μας παράγονται σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις καθετοποιημένης παραγωγής, πλήρως εξοπλισμένες με σύγχρονα μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας.

Όπως όλα τα πράγματα, έτσι και ο χώρος της ηλιακής ενέργειας αναπτύσσεται, με αποτέλεσμα να επενδύουμε διαρκώς μέσα από έρευνες σε νέες τεχνολογίες και σε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.

6. Ενεργειακή σήμανση

Μπορεί να έμεινε για το τέλος αλλά για εμάς είναι ίσως ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους. Στα πλαίσια τόσο της υψηλής ποιότητας όσο και της διαφάνειας, κάθε ηλιακός θερμοσίφωνας Nobel φέρει ενεργειακή σήμανση (Energy Labelling).

Τέλος, συμμορφωνόμαστε πλήρως με τις απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης και όλα τα προϊόντα μας είναι πιστοποιημένα με το Solar Keymark.